Odświeżam pytanie , M1025 Tamiya + blaszki Eduard+ placards Eduard. Zestaw dla początkującego. Czy blaszki da się powyginać ręcznie? Czy trudna to sprawa powklejać te wszystkie blaszki? Zastanawiam się czy mnie to nie przerośnie.
Witam Kolegów Ma do zaoferowania żywiczne koła do Humvee cena takiego kompletu 30 zł plus przesyłka wygląd kół można zobaczyć w warsztacie Grześka jak coś zapraszam do kontaktu
I chodź bym szedł ciemną doliną to zła się nie ulęknę bo największym s........m w tej dolinie jestem Ja
Panowie, czy ktoś z tu obecnych byłby zainteresowany tanim zakupem wieży GPK od Legenda? Ruszony Humvee z Italeri i 2 fotele producenta już mi nieznanego gratis
"Podbijam" mój post powyżej.. Szkoda mi to wyrzucać, bo komuś z Was może się przydać, choćby na części czy coś, tak więc oddam to co na zdjęciach powyżej
Wystarczy, że ktoś z Was poda dane do wysyłki paczkomatem lub kurierem i tyle w temacie
Hmmm...wieza jest fajna, ale zabawa ze śrubami mnie przerasta. Fotele super. Z Italeri tacy naprawdę nadaje się dach, który można dołożyć do Tamiya i wyjdzie fajny model. Ciezkozbywalne fanty
Jeśli faktycznie nie masz na nie planów, to ja chętnie się uśmiechnę, może z kimś na spółkę chętnym na Italierkę? Zmobilizuję się do kolejnego młotka Wiadomość na priv?