Zdążył
Sam model bardzo mi się podoba. Włożyłeś kawał serducha w niego (i sporo kasy

), wyszedł bardzo zacnie, mimo kilku malutkich rzeczy, które bym poprawił (ale i bez poprawek jest naprawdę bardzo dobrze). Fajnie pobrudzony, świetnie oddałeś "klimat" zdjęcia poglądowego
Wnętrze nieco gorsze, trochę nierówny wash - tu za dużo, tam za mało. Manele też mogłeś bardziej wycieniować. Ale ładnie zagracone, błota też sporo, jest ok
Co do figurantów - trochę jednak mało zimowo ich zrobiłeś. Wiem, że to łatwe by nie było, a i czasu pewnie by Ci brakło, ale mimo wszystko te podciągnięte rękawy... Gorące chłopaki

Mundury zaś... Merytorycznie pewnie przeczytasz to i owo na Modelworku. Ten multicam na figurce stojącej nieco dalej to tak średnio multicamowo wygląda... A jaki wzór ma gościu na pierwszym planie?
Co się stało z wieżą? Nie zdążyłeś z taśmą amunicyjną Miniguna i zostawiłeś sobie dostęp? Ale trzeba było chociaż ładnie nałożyć wieżę, teraz te szpary psują odbiór
Podstawka z jednej strony bardzo mi się podoba

Fajny efekt zimy (choć bardziej kojarzy mi się ze świeżymi opadami, a nie z roztopami, a chyba o wiosnę Ci chodziło?). Z drugiej strony - szkoda, że przy tak wysoko podniesionym terenie (tu akurat plus, ukształtowanie ciekawe) zrobiłeś ją z zupełnie nieobrobionymi bokami

Wygląda to teraz bardzo dziwnie - skąd się tam wziął ten Humvee? Nawet nie ma jak zrobić śladów za kołami i uwiarygodnić jakoś to błoto na nich

A wystarczyło obrobić teren tylko za pojazdem - miałbyś elegancką historię do tej winietki - dojechali goście do urwiska i myślą
Z drobiazgów:
- hak wyciągarki powinien być zaczepiony o coś lub wciągnięty do końca;
- coś dziwnego stało się z cienkim prętem w koszu ze skrzynkami amunicyjnymi na zewnątrz lewej burty;
- nie poprawiłeś maski sklejonej w jednym miejscu z powiększonym grillem;
- znowu chyba za bardzo wyjechałeś z czarnym kolorem malując zapinki maski;
- przywiąż pasami dużą skrzynkę amunicyjną z boku wieży. Tak w ogóle w tych "półeczkach" są takie małe szczelinki, to przez nie powinny być poprzewlekane te pasy;
- wybrnąłeś jakoś z braku charakterystycznych dla M1113 okuć na masce

Nosze świetne

Podobnie jak podnośnik i sztywny hol z przodu.
To zdjęcie - kapitalne

:

Powodzenia w konkursie