przez kubisz » 03 gru 2020, 13:06
Krystian, wybacz, że piszę to tutaj, ale na MW bezjajeczny administrator cenzuruje wpisy. A ponieważ tutaj warsztaty są dostępne dla każdego odwiedzającego forum, to mam nadzieję, że niezalogowany mariuszek (mam również nadzieję, że już na zawsze niezalogowany) będzie mógł to kiedyś przeczytać.
A więc mariuszku - przez lata korzystałeś ze zgromadzonej na tym forum wiedzy i materiałów. Niejednokrotnie specjalnie dla ciebie szukałem zdjęć. Jak tylko coś ciekawego znajdowałem, od razu trafiało na forum lub na maila. Inni też tak na pewno robili i nikt nigdy nic od Ciebie za to nie chciał, bo zupełnie normalnym było nawzajem sobie pomagać. A ty coś tam wreszcie znajdujesz sam i piszesz "chcę być przed makim i zderzakiem, więc proszę o nieujawnianie zdjęć". Jestem pewien, że gdybym wciąż sklejał modele, też bym się na tej liście znalazł. A potem piszesz jeszcze ironicznie do nas: "bo przecież jesteśmy najlepsi i nie może być lepsiejszych od nas". Aha, ok. I nie próbuj coś tam pod nosem brzdąkać, że niespodzianka i takie tam, gówno prawda. Chciałeś pokazać, że jesteś lepszy i że masz fajnych nowych kolegów.
Wiem, że szkoda czasu na zajmowanie się tobą, ale ja już tak mam - zawsze miałem serducho na dłoni, więc jak mnie ktoś wykorzysta i zrobi w chuja, to mnie trzyma.
Ale teraz już puściło. To ostatni raz, kiedy coś do ciebie piszę, bezpośrednio, pośrednio lub w aluzji. Pa, ptysiu.
____________________________________________________________________________________________________________________________
Krystian, mam nadzieję, że nie odpuścisz temu modelowi. Gdyby nie to, że planujesz Polaka, to bym Cię na trał SPARK namawiał, jak na zdjęciu wrzuconym przez Juana. Bo nasze chyba ze SPARKiem nie jeździły?