tomcat28 napisał(a):które elementy pancerza dałeś z Legenda?
Z Legenda są opancerzenia nadkoli, z Twojej blaszki zostawiłem opancerzenie samego spodu nadwozia. Czyli to co jest zdjęte na ostatnich dwóch zdjęciach jest Twoje, to co przyklejone do modelu - z Legenda. To wszystko wygląda jednak delikatnie inaczej na M1151 z pancerzem Frag Kit (zwłaszcza przednie nadkola), niż na M1165 z IAP. Stąd te zmiany i nie korzystanie z Twojego zestawu w całości. Ale...
tomcat28 napisał(a):Pancerz powinien wewnętrzną stroną być ułożony na ramie, tak ze ją zasłania.
To już wiem, niestety

Wiem też, że kilka drobiazgów zrobiłem źle. Choć motywacja jest niewielka (jak pisałem wyżej model przytwierdzę do podstawki), to jednak rozważam wymianę opancerzenia tylnych nadkoli na Twoje elementy. Wtedy też całość da się nasunąć bardziej na ramę. No i przy okazji przesunę też te małe trapezowe elemenciki i rzędy śrub na jedną linię wzdłuż ramy. Nie wiem czemu poprzyklejałem to niewspółosiowo
No i jeszcze jeden szczegół:

Widać, że opancerzenia spodu nie widać

Czyli wychodzi na to, że pancerz Frag wystaje troszkę w dół poniżej linii nadwozia M1151 bez tego dopancerzenia, no i widać też te trójkątne "okucia" na rogach nadwozia za przednimi kołami - wystają rogiem w dół. To chyba też jeszcze przerobię, korzystając z elementów któregoś zestawu blaszek (jest to chyba i u Ciebie, i u Voyagera, i u Legenda).