A ja się zgodzę z Kubą. Model dobry, chociaż nie doskonały, o czym pisałem na Modelworku, ale mój post pozostał bez odpowiedzi

. Zatem raz jeszcze:
-maska zgrywa się nijak z nadwoziem, dodatkowo chyba z przodu unosi się do góry?
-dlaczego nie zrobiłeś dodatkowych reflektorów na zderzaku?
-dlaczego nie ma tablic rejestracyjnych?
-wydaje mi się, że boczne podesty są trochę krzywo, zwłaszcza ich mocowania,
-czemu w wyciągarce nie ma liny?
-jeśli chciałbyś odzwierciedlić dokładne zdjęcie z początku warsztatu, to brakuje wysokiego chwytu powietrza, ale rozumiem, że było tylko inspiracją, więc chyba nie ma tematu,
-skrzynki amunicyjne do karabinów na pace, brakuje mi zbliżenia, ale na pewno są wykonane jako otwarte i wypełnione do połowy, mogłeś pomalować górną powierzchnię na złoto, nie wiem też jak wygląda ich połączenie z karabinami,
-nie przeniosłeś odblasków na tyle pojazdu we właściwe miejsce, bliżej klapy "bagażnika",
-zagięta do przodu antena, przydałoby się, żeby coś ją jednak utrzymywało w takim położeniu,
-z kolei boczne tylne odblaski powinny być pomarańczowe,
-osłony siatkowe lamp powinny być czarne,
-antena krzyżakowa na pace powinna być również czarna, dodatkowo powinna być pod kątem do osi pojazdu (teraz jest jakby +, powinno być x),
-na prawym nadkolu również powinny być dodatkowe siedziska.
Trochę mojej winy, że za późno w ogóle zobaczyłem ten warsztat, mogłem wytykać błędy wcześniej niż w galerii. Niemniej jednak wydaje mi się Piotrze, że musisz bardziej analizować zdjęcia, dokładniej im się przyglądać i mniej robić z pamięci, bo wiele błędów jest banalnych i to nie tylko w tym modelu. Co by nie było i tak odwaliłeś kawał dobrej roboty, mnóstwo cierpliwości wymagały pewnie te blachy, a Tobie udało się złożyć wszystko w całość, w jeden naprawdę dobry, choć niekoniecznie doskonały model

.